Home Став
Проблеми имало, има и ќе има, но како да ги најдеме можностите во проблемите, кои ни ги донесе кризата. Дали домашните компании се фокусирани...
Утопија или реалност Зборот солидарност секојдневно циркулира во јавноста, на социјалните мрежи, од државата, во стопанството. Да покажеме солидарност, да излеземе од кризата. Но, во...
Проектот ПРОФИТ го создадовме како дел од кампањата на НАША ТВ , “Македонското е супер! Македонското е квалитет! “ 8 сезона по ред. над 800 емисии! над...
Рубенс Муаровски сите го паметат како најголемата детска звезда на нашето време... Јас не го знам од тоа време. Мене ми е другар.  Денес. Ми...

Последни написи

ТРИ БИЗНИС ВЕСТИ

ЕУРОЛИНК СО НОВ ОСИГУРИТЕЛЕН ПРОДУКТ-ОСИГУРУВАЊЕ ЗА ВЕЛОСИПЕДИСТИ И ВЕЛОСИПЕДИ - Новиот производ започна од ноември 2020 год. Под слоганот “Сврти на сигурно” - Полиата за осигурување...

УНАПРЕДУВАЊЕ НА ЗАШТИТАТА НА ПРАВАТА НА ПОТРОШУВАЧИТЕ

Заложбите за поголеми потрошувачки права и нивното постојано унапредување треба да биде приоритет. Eдукацијата на потрошувачите за одржлива потрошувачка, обезбедување соодветни информации за производите,...

РАЗВОЈ НА ТРГОВИЈАТА СО АЛАТИ И МАШИНИ ЗА ИНДУСТРИЈАТА И ДОМАЌИНСТВАТА

Трговијата со професионален алат, машини и опрема е развиена, а потребите на пазарот се задоволени.Компаните кои работат во дејноста, вложуваат во развојот за да...

БИЗНИС СО ПРОИЗВОДСТВО И ДИСТРИБУЦИЈА НА МАТЕРИЈАЛИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И ДЕЛОВНО РАБОТЕЊЕ

Производството и дистрибуцијата на училишни и канцелариски материјали , издаваштвото, нагледните средства и помагала за образованието , влијаат на квалитетното изведување на образовниот процес...

ДИГИТАЛИЗАЦИЈА И НАПРЕДНИ ИТ РЕШЕНИЈА ЗА РАЗВОЈ НА ГРАДЕЖНИШТВОТО

Дигиталната ера  го трасираше патот за развој на дигитализацијата во градежниот сектор.ИТ компаниите, кои ги следат светските достигнувања на ова поле, со иновативен пристап, креираа...
LIVE