МАРКЕТИНГ

Ние работиме во маркетинг секторот. Ние не рекламираме. Ние анализираме, создаваме стратегии,  примаме совети и советуваме. Пренесуваме нечии искуства..И своите секако.. Емитуваме рекламни материјали , планираме буџети . анализираме кој, колку и кога може  и се прилагодуваме на пазарот и на можностите.

Најбитен ни е потенцијалот на продуктот и на лидерот кој го создава продуктот.

Ние работиме на развој и продажба на продукти.  Му бараме пари на сопственикот за повеке да верува во својот производ.

Го чистиме бигорот околу продуктот, ја переме калта околу дизајнот, ја стругаме ргата околу продавачите, ја гланцеме мрзата на шефовите. …им ги палиме сијаличките на тие што сакаат да слушаат..

Вие продавате. Вие создавате.

Успехот е Ваш. Ние зборуваме и отвараме чакри.  За без пари…А Ви наплакме за да ве држиме будни..И знаеме дека… Абе можело и вака….Како не ми текна а пред очи ми е…. И нема се да ви кажеме.

НИКОГАШ НЕ СПИЕМЕ, СЕКОГАШ СОНУВАМЕ.

П.С.

Која е тајната на нашиот успех?

Тајна е . Како да ви ја кажеме.

Испрати инфо за твојот продукт на contact@nasatv.com.mk ( а ако сакаш одма да се прочита твојата порака прати на gogovski.risto@gmail.com) или јави се на 075 48 58 55 а ние ке ти се нацртаме и ке почнеме да ти солиме памет. Тоа што најмногу го мразиш.

Но….Не заборавај дека знаеме и да слушаме…Тоа чини поскапо.